Der er ikke så langt igen

Kommentar af Louise Engelst

Sejren over Crystal Palace lunede godt, så nu virker femtepladsen pludselig ikke helt umulig mere.

Indrømmet, jeg er måske lidt super optimistisk lige nu, men når nu Manchester United er på syvendepladsen og vi har en sejr i ryggen, så bliver jeg altså lidt positiv. Jeg tror på, at vi inden alt for længe er oppe i det lidt mere sjove selskab, måske endda helt oppe på tredjepladsen. Lige nu er der fem point op til den og det er egentlig ingenting, når det kommer til stykket. Især ikke når det er City som sidder på den…

Selvfølgelig skal vi ikke kun satse på at kunne knokle en vis legemsdel ud af bukserne, men også håbe på at de andre snubler lidt.

Selvom vi ikke har vundet alle kampene på det seneste, så har der været positive takter der tyder på, at vi forhåbentligt ikke får en mareridt sæson som sidste år. Mange af årets nye indkøbt har gjort gode ting for holdet, og det ser ud til at Van Gaal er ved at få mere styr på truppen og gøre den til en trup frem for blot en masse individuelle fodboldspillere.

Næste kamp er ude mod Arsenal, og det tror jeg ikke bliver en helt nem omgang. Selv ikke med de superduper optimistiske briller på. Det er en kamp som skal vindes – de er direkte modstandere i kampen om de sjove placeringer. Der er ingen undskyldninger. Men Emirates Stadium kan godt være lidt af en prøvelse.

Kampen mod Arsenal ser jeg meget frem til at se, da jeg til foråret har fornøjelsen af at se de to hold tørne sammen. Så der bliver mentalt sat noter ved alle spillerne i den kamp som forberedelse.

Derefter står den på hjemmebanekampe mod Hull og Stoke efterfulgt af en udekamp mod Southampton. Der er en realistisk mulighed for ni point i de tre kampe og hvis Manchester United får dem, så ser det hele pludselig meget sjovere ud. Især hvis Swansea på et tidspunkt mister pusten – som de ofte har gjort – og har et rædselsforår. Det kunne godt ske igen.

Bare dril mig med at jeg er en optimistisk nar, men jeg tror virkelig, at det er muligt vi snart er blandt top fem.