Dit yndlingshjørne er tilbage!

Kommentar af Mads Thyrsted Laursen

Efter en lidt længere sommerferie, end det er de fleste af os forundt, er supporterklubbens podcast Det Røde Hjørne tilbage og klar til en ny sæson!

Vi har glædet os til at komme i gang og vil forsøge at levere et produkt, som I, medlemmer og fans, vil blive glad for. Vi har sommeren over modtaget flere henvendelser fra lyttere, der både har rost og spurgt, hvornår vi var tilbage. Vi kan ikke beskrive, hvor varmende og motiverende, dette har været, og vi er jer yderst taknemmelige for, at I fortsat følger vores lille program. TAK!

I den kommende sæson vil vi forsøge at lave et miks mellem relevante og aktuelle debatudsendelser og tema-podcast med blandt andet prominente fodboldfolk, der på hver sin måde skal gå det ekstra skidt længere og den lille smule dybere end den United-debat, som du normalt vil møde i medierne, gør.

Vi har som i sidste sæson samlet et stærkt panel af deltagere, der både tør og kan sige sin mening, og vi håber, at vores debatter og temaer kan fortsætte fra højtalerne og ud på pubs, i sofaer foran tv-skærmene, på gade og stæder eller til alle mulige andre steder, hvor United-fans mødes for at diskutere verdens største og bedste fodboldklub.

I årets første udsendelse sætter vi fokus på Uniteds sommertransfervindue og dykker blandt andet ned i Van Gaals taktiske dispositioner og den nuværende spillertrups evner, eller mangel på samme, til at omstille sig til et nyt system.

Men vi får også en historisk gennemgang af lektor ved Syddansk Universitet og stor United-fan Søren Frank, der trækker trådene tilbage i tiden for at sætte de seneste transfervinduer ind i en større sammenhæng.

Så lænd dig tilbage, slå ørerne ud og nyd årets første podcast. God fornøjelse!