Eu… Euro… Europa League…

Af Karina Wulff Harrestrup

Nå, så er det ved at være tid til, at man skal se torsdagsfodbold. Men er det helt til at komme op i gear til? Altså, at vi skal spille udenfor det bedste selskab, der ellers hygger sig på europæisk plan om tirsdagen og onsdagen?

Ærgrelsen over ikke at kunne være med helt fremme er der naturligvis, og jeg er stadig ikke glad for det her torsdags-halløj, som jo i bund og grund er lidt en hån, men jeg har egentlig lige så stille – langt om længe – affundet mig med, at det er realiteten i denne sæson.

Og der er fornyet håb fra min side (måske hvis man lige ser bort fra 1. halvleg i den kamp mod City i weekenden, som ikke skal nævnes mere), fordi der er nye takter med Jose Mourinho ved roret.

Jeg glæder mig faktisk til kampen mod Feyenoord torsdag, og jeg er spændt på at se Rashford fra start nu – som Mourinho har lovet. (Mhikitaryan må gerne lige blive på bænken – sorry havde lovet ikke at nævne City-kampen mere… men han var altså helt forbavsende ringe i den første halvleg).

Tilbage til torsdag: Det er nu, der skal bankes igennem, og kravet er simpelthen at gå hele vejen i den andenrangs turnering, som vi nu skal spille i – bare fordi, det vil give en følelse af, at vi også genrejser os i Europa.

Jeg er ikke så meget i tvivl om, at vi nok skal klare den fint i Premier League, og jeg har faktisk fuld tiltro til, at Mourinho ad den vej nok skal garantere os Champions League i næste sæson – men jeg kan geare mig op til at skulle se den lidt pinlige gang torsdagsbold, som jeg egentlig har sagt, jeg helst er foruden, fordi målsætningen er klar: Det er en turnering, der skal vindes!

Og jeg synes egentlig, at en gruppe, der i det mindste byder på både Feyenoord og Fernerbache er okay og bør kunne give seværdige kampe. Og nu er det om at tage det som det er, og bare glæde os over, at vi i det mindste har flere kampe og europæisk fodbold i år… Det er da bedre end både Chelsea og Liverpool… Så lad os i det mindste grine lidt af det, når andre måske gerne vil daske lidt til os med en smule hån…

Vi er Manchester United, – and we keep the red flag flying high!!!