All I want for Christmas

23. december 2019
Lars Bertelsen
All I want for Christmas

Foto: Getty Images

Julen står for døren. Derfor vil jeg benytte anledningen til at dele mine største juleønsker for 2020 i håbet om, at Julemanden og Manchester United lytter.

Brug januar-vinduet fornuftigt

Det er notorisk svært at hente spillere i januar, men i januar 2020 har Manchester United efter min mening ikke et valg. Der skal hentes 1-2 nye ansigter ind til truppen. Særligt på midtbanen er vi tyndt besat, og derfor er det for risikabelt at gå ind i foråret uden at have investeret.

Fortsæt strategien

Når vi snakker om investeringer, så er det væsentligt, at de bliver gjort i det rette strategiske øjemed. I flere år har det været svært at se den røde tråd i Manchester Uniteds indkøb. Dette ændrede sig i sommer, og derfor håber jeg, at man holder fast i denne retning i de kommende år. Det gælder om at finde risikovillige og hårdtarbejdende holdspillere med karrierens bedste år foran sig – altså flere af Daniel James’ type end Alexis Sanchez’.

Få styr på angrebsopbygningen

Hele efteråret har vi slidt med at nedbryde hold, der står dybt. Derfor håber jeg, at man træner intenst på at få styr på angrebsopbygningen. Det gælder om at skabe nogle spilmønstre, som kan åbne dybt placerede forsvarskæder op. Lykkes det, så tror jeg for alvor, at vi kan begynde at bevæge os fremad som klub.

Prioriter Europa League

Den europæiske miniputturnering har et dårligt ry. Og det er forståeligt, men i dette forår er den særdeles vigtig for Manchester Uniteds fremtid. Dels udløser den en Champions League-plads, men samtidig vil den være et betydningsfuldt trofæ for en ung trup. Derfor håber jeg, at vi prioriterer Europa League for at få lidt sølvtøj i skuffen.

Invester i Old Trafford

Old Trafford har brug for et ansigtsløft – enten i form af akustikforbedringer eller et rent fysisk løft af Sir Bobby Charlton Stand, så den kommer op på højde med de øvrige tribuner. I 2020 bliver der endnu engang udvidet i antallet af kørestolspladser for at imødekomme myndighedskravene. Det sker på East Stand. Derfor kan man håbe, at byggekranerne i samme ombæring kan svinge forbi Stretford End i den modsatte ende og implementere Safe Standing. Det vil være et oplagt sted at forsøge det og et kærkomment løft til drømmenes teater.

Come on United!