Endelig!!!! United bold igen

15. juni 2020
Morten Kamper
Endelig!!!! United bold igen

Foto:Getty Images

Det har været endog meget lange tre måneder men det lysner, og lige straks er vores elskede MUFC igen på en tv-skærm nær os. Men hvad kan vi egentlig forvente efter alle disse ugers nedlukning? Hvis man bare har fulgt en lille smule med i United-nyhedsstrømmen så er det nærmest en hel trup, som OGS kan vælge at sætte i spil mod Spurs. Det efterlader så igen flere spørgsmål end svar.

Hvor klar er Pogba? Har han hjertet og hovedet med? Er Rashford kommet sig 100% ovenpå rygskaden? Kan Fred fortsætte, hvor han slap? Vil Bruno fortsætte med at imponere? Kan Bruno og Pogba fungere sammen på midtbanen? Hvad er egentlig den stærkeste midtbanekonstellation, United kan mønstre?

Det bliver bare skønt at se drengene på det grønne græs igen. Jeg er helt med på, at omstændighederne ikke er optimale, ingen tilskuere, ingen stemning - omvendt gør det ingen forskel for Shitty og deres hjemmekampe! Men at se United folde sig ud på Old Trafford - uden opbakning fra Stretford End - bliver en skør omgang. Forhåbentlig er det snart slut, og vi kan alle igen valfarte til OT og Manchester.

Denne lille klumme markerer samtidig, at kommentarer igen udkommer hver uge frem til sæsonafslutning. Vores podcast vil også komme i omdrejninger igen, så der bliver rig mulighed for at få et United-fix på dansk de kommende uger.

Jeg vil gerne opfordre alle vores medlemmer til at huske at forny deres medlemskab i den skandinaviske supporterklub. Vi har brug for alle i disse svære tider. Det er jo ingen hemmelighed, at vi også kan mærke at vores rejser til Manchester er blevet sat på stand by, og at resten af denne sæson afvikles uden tilskuere. Men vi kommer stærkt igen, og vores rejser til Old Trafford vil selvfølgelig blive udbudt, når vi præcist kender rammen for sæsonen 20/21!

Jeg vil også lige benytte lejligheden til at anerkende og hylde Manchester United og beslutningstagerne i klubben. MUFC har opført sig eksemplarisk under Covid-19 krisen.  De har hyldet NHS, det engelske sundhedssystem, med deres farver i Manchester United logoet på Old Trafford.

United har ikke taget penge for lejekontrakter for udlånte United-spillere i lavere ligaer, og United har afslået at modtage nogle former for offentlige støttemidler. Generelt har kommunikationsniveauet fra direktionsgangen været præget af omtanke, som vidner om et stort socialt ansvar. Det er ganske enkelt klasse. Tak United!

Klasse og socialt ansvar har Marcus Rashford i dén grad også været frontløber for. Han har været med til at indsamle over 20 millioner pund!!, som bl.a. går til mad til skolebørn i England.  Det er simpelthen fantastisk arbejde, og Rashford fremstår voksen og meget velovervejet i denne kampagne. Han er 22 år!

Jeg er stolt af at se og opleve en United-spiller, der træder i karakter, også udenfor grønsværen, og som forstår at bruge sine forpligtigelser som superstjerne.

Jeg håber, at I alle kommer ud af jeres Corona-kuller og strømmer til pubber, værtshuse og bodegaer og støtter United. Det bliver dejligt at gense venner og fans igen, når vi atter er samlet om det som optager os mest; MUFC.

Vel mødt og god vind til Solskjær og drengene i de resterende kampe i sæsonen. Der er stadig meget at spille for og om.

Med de bedste hilsner

Morten Kamper, Formand.