Ten Hag skal have tid!

16. august 2022
Victor Jørgensen
Ten Hag skal have tid!

Foto: Getty Images

Frustration med stort F

Endnu en miserabel oplevelse som United fan blev en realitet i søndags, hvor brentford slog os med 4-0. Det begynder efterhånden og være en vanesag at skulle byde ind med negative kommentarer og vurderinger af truppen, samt de ledende mennesker i klubben, hvilket ikke ligefrem sætter en stopper for den frustration, der brænder indvendigt som fan af klubben. Det kan være svært at forstå, hvordan et hold med så dygtige spillere kan præstere så tandløst og nærmest virke som om de er fuldstændig ligeglade. Hvordan kan vi løse de problemer der er på banen og, hvilke personer skal gøre det?

 

Ten Hag skal være løsningen

Ten Hag er klubbens træner og har dermed ansvaret for at sætte det hold han mener er det bedst mulige til kampene. Han skal implementere en spillestil som spillerne skal spille efter og på den måde sætte sit præg på klubben. Hvis ikke han kan gøre det, så kunne det ende med endnu en fyring, hvilket under ingen omstændigheder må ske.

Nu har vi bare set flere eksempler på at de samme spillere har fået fyret flere dygtige trænere på baggrund af ringe præstrationer og dårligt fodboldspil. Vi kan efterhånden snart ikke klare  mere negativitet, men det bliver vi nok nød til lidt endnu. For, hvis Ten Hag skal lykkes som træner, så kræver det at han får lang snor og tid. Vi kan som klub ikke klare flere trænerfyringer og har ikke tid til at skulle starte forfra hver eneste gang. Nu må vi bide i det sure æble og give Ten Hag tiden til at bygge det hold han gerne vil have.

Ifølge the mail har Ten Hag efter nederlaget til Brentford taget spillernes fridag og beordret dem til at løbe 13,8 kilometer, da det var antallet af kilometer Brentford spillerne løb mere i lørdagens kamp. Hvis det er sande oplysninger, så beviser det ihvertfald at Ten Hag har tænkt sig at slå hårdt ned i bordet og skabe nogle benhårde retningslinjer, hvilket forhåbentligt kan motivere spillerne til at levere en meget bedre indsats og få dem til at indse at der stilles hårde krav til dem.


Ten Hag  SKAL have de ressourcer han efterspørger og dermed give ham muligheden for at hente de spillere han gerne vil have tilføjet til sin trup. Vi skal bruge spillere der passer ind i det system han gerne vil spille, samtidig med at de skal have lyst til at spille for ham og klubben. Den trup vi har på nuværende tidspunkt er ikke bred og dygtig nok til at spille med om de sjove placeringer i ligaen. Vi skal købe en håndfuld af spillere som kan træde ind i afgørende roller og skabe en mere dynamisk trup med flere ledertyper på banen.

 

Defensiv midtbanespiller?

Hvordan kan det være muligt at en klub som Manchester United ikke har en rigtig defensiv midtbanespiller? Vi har længe spillet med Fred og McTominay ved siden af hinanden, men ingen af dem er en defensiv midtbanespiller. Hvis vi skal have en dynamisk trup kræver det at sådan en vigtig position bliver fastlagt til en, der grundlæggende kan finde ud af og spille positionen. Vi har længe hørt rygter om at Frenkie De Jong er meget højt oppe på ønskelisten. En spiller som ham vil kunne udfylde den rolle på holdet og skabe mere fleksibilitet på midtbanen. Det er nødvendigvis ikke ham det kommer til at blive, men vi skal have købt en dygtig spiller, der kan indtage den rolle inden transfervinduet lukker. Hvis ikke vi får lukket det hul på midtbanen, så kan det være svært og se, hvordan holdet skal kunne blive bedre.

Vores forsvar er for tiden meget skrøbeligt og vores anfører bliver alvorligt kritiseret, hvilket er forståeligt nok taget indsatsen i betragtning. Her ville en dygtig defensiv midtbanespiller kunne bakke op om vores forsvar og dermed skabe mere ro i bagkæden og forhindre personlige fejl i opspillet. Det er klart at en ny defensiv midtbanespiller ikke vil kunne løse alle problemerne, men det ville være en klar forbedring af den nuværende ikke eksisterende rolle.

 

Giv de unge chancen!

Når stamspillerne ikke leverer kunne det da være ide at give de unge spillere chancen for at vise deres værd. Vi har nogle interessante typer i form at fx. Garner og Garnacho. Garner kan ikke være lagt fra en plads i startopstillingen taget han sidste sæson i Nottingham i betragtning og den indsats Fred og McTominay leverer for tiden. Garnacho var spændende at følge i sidste sæson i ungdomsrækkerne og har hurtigt vundet sig ind i hjerterne på os fans. Vi vil hellere se de unge spillere fra start med ild i deres øjne end det udtryk vi fik fra spillerne i lørdags. Der skal være plads til at de kan få chancen, hvis de andre ikke lever op til de forventninger der er hos Ten Hag og hos os fans. Vi har brug for at der kommer noget ny positiv energi ind på det her hold og i den her klub.