Den skandinaviske supporterklub overtager Oldtrafford.dk

02. oktober 2023
Anton Hagelund
Den skandinaviske supporterklub overtager Oldtrafford.dk
Den populære hjemmeside har været et naturligt samlingssted for mange Manchester United-supportere i Danmark.
 
Ved at sammenlægge oldtrafford.dk og Den Skandinaviske Supporterklub (verdens største supporterklub for Manchester United), vil vi stå stærkere i bestræbelserne på at videreudvikle det danske tilbud som en del af den skandinaviske supporterklub, siger daglig leder Bernt Hjørnevik. Casper Heiselberg startede hjemmesiden oldtrafford.dk for over 20 år siden. Han har foretaget en betydelig indsats, og har både drevet og udviklet hjemmesiden til at blive den største for danske United-supportere. Bestyrelsesformand for Supporterklubben, Madelene Stolpe, siger, at et af de vigtigste mål for Supporterklubben er at fremme interessen for Manchester United i hele Skandinavien. 
 
– Vi ønsker at tilbyde et medlemsprodukt, der bygger stolthed, nærhed og tilhørighed til Manchester United, og som kan give skandinaviske United-supportere et fællesskab. Det ønsker vi at opnå ved at overtage hjemmesiden oldtrafford.dk, siger Stolpe. 
 
Medlemsmassen i Norge er vokset gennem flere år, mens den har været relativt stabil i de andre skandinaviske lande. Vi ser, at der har været andre fanbaser, der har haft mere succes med at skabe engagement, især i Danmark. Vores mål er at tilbyde det bedst mulige medlemstilbud til flest mulige medlemmer i alle de tre skandinaviske lande. 
 
Et af de vigtigste og bedste tilbud for danske supportere er hjemmesiden OldTrafford.dk. I fællesskab skal Supporterklubben, den danske arbejdsgruppe og de frivillige på OldTrafford.dk fortsætte med at drive hjemmesiden og sammen udvikle endnu bedre indhold og tilbud til danske United-supportere. Casper Heiselberg overlader nu sit livsværk som United-supporter til Supporterklubben. 
 
– Det er svært at beskrive, hvor stor betydning OldTrafford.dk har haft i mit liv. Jeg startede hjemmesiden i 2003 og har drevet den i halvdelen af mit liv, så det er på mange måder mit livsværk, jeg nu overlader til andre. Derfor har det været vigtigt for mig at finde en langsigtet løsning for OldTrafford.dk, der sikrer en videre udvikling af hjemmesiden uden at være afhængig af mig, forklarer Heiselberg.
 
– Denne løsning har jeg fundet i Supporterklubben, som både har anerkendt og vist stor interesse for OldTrafford.dk's betydning for danske United-fans. Mange, der er vokset op med denne hjemmeside, er blevet United-fans gennem denne side og podcasten i de sidste 20 år, siger Heiselberg. I den kommende tid vil vi sammen drøfte, hvordan vi kan opbygge et endnu stærkere supporterfællesskab i Danmark og ikke mindst, hvordan vi kan styrke interessen for Manchester United i Danmark.