Vil du bidrage i supporterklubben?

08. februar 2019
Jonas Brønd Nielsen
Vil du bidrage i supporterklubben?

Kunne du tænke dig at engagere dig i bestyrelsesarbejdet i den danske afdeling af supporterklubben? Vi skriver nyhedsbreve og kommentarer og vi holder de danske fans opdateret om Manchester United. Vi arrangerer fodboldrejser til Manchester og Old Trafford. Desuden arrangerer vi supportertræf, hvor fans mødes.

Flere af medlemmerne i den danske arbejdsgruppe stopper ved udgangen af denne sæson, og derfor har vi brug for nye folk, nye kræfter og nye ideer. Arbejdet er ulønnet og frivilligt. Til gengæld tilbyder vi en enestående chance for at komme endnu tættere på MUFC og hvem drømmer ikke om det?

Kan du noget helt specielt med sociale medier? Er du god til at administrere en hjemmeside? Kan du lide at skrive blogs? Har du gode ideer til, hvordan supporterklubben kan rekruttere flere medlemmer og blive endnu bedre for alle involverede? Ja, så hører vi gerne fra dig.

Har du lyst til at tage del i arbejdet, så send en mail til morten@manutd.dk hvor du fortæller lidt om dig selv og hvad du tænker du kan bidrage med.

Ansøgningsfristen er den 12. marts.

Vi venter i spænding.

Med de bedste hilsner

Den danske afdeling i MUSCS

Indtast en gyldig email adresse
Tak for din tilmelding!