Om den skandinaviske fanklub for Manchester United

Manchester United Supporters Club Scandinavia er verdens største supporterklub for Manchester United uden for Storbritannien. Vi har over 47.000 medlemmer i Skandinavien, og vi arbejder hele tiden på at give vores medlemmer den bedst mulige information og service om Manchester United. Vi har i dag 500 sæsonkort, som kan benyttes af medlemmer til alle hjemmekampe.

Supporterklubben blev stiftet i 1981 og har fra starten haft et tæt samarbejde med klubben og hovedkontoret i Manchester.
Som medlem i Danmark er du en del af Manchester United Supporters Club Scandinavia, der har hovedsæde i Norske Bergen.

Medlemmer af supporterklubben får medlemsmagasinet United-Supporteren, der udkommer fire gange per sæson. Som “Premium” medlem får man det både tilsendt i trykt format og digitalt pr. mail, hvor man som “Digital” medlem får det via mail. Her får du eksklusive interviews med spillerne, spændende reportage og historier, historiske tilbageblik samt interessante statistikker, som du kan bruge, når du diskuterer fodbold med andre United-fans. Du kan læse mere om de forskellige medlemskaber her. 

Vores helt store hovedaktivitet er vores rejser. Hvert år sender vi mere end 300 danskere til Manchester for at opleve United på Old Trafford. Målet med turene er, at alle rejsende får en god oplevelse med højt humør og hyggeligt samvær. Som rejsende vil man altid blive vejledt af primært norske rejseledere, men også danske eller svenske vil være med på nogle af turene. 

Vi har billetter til alle hjemmekampe, og man kan rejse på flere forskellige måder. Som rejsende vil du både have mulighed for enten at booke kampbilletter og hotel eller blot købe kampbilletter. Du kan læse mere om køb af billetter via dette link 

Her på siden kan du desuden lytte til podcasten Det Røde Hjørne : (SPOTIFY), og få nyheder og information via vores Facebook og Instagram